4-sterrencampings in Zeeland

Tijdens je kampeervakantie genieten van wat extra luxe? Dat kan! Alle Ardoer campings in Zeeland hebben een viersterrenbeoordeling van het cijfer 8 of hoger. Dit staat garant voor een heerlijke vakantie aan de kust. Maar waarom zijn deze campings, viersterrencampings?

Locatie

De campings liggen in toeristische badplaatsen of hier dichtbij. Zo kun je in Zeeland overnachten op Camping Westenschouwen, Camping Renesse, Camping Nieuwvliet, Camping Zoutelande, Camping Oostkapelle, Camping Aagtekerke. Maar liefst vijf campings liggen zeer dicht aan het water, zodat je lopend naar het strand kan. Je hoeft dus helemaal geen vakantie naar de Middellandse Zee te boeken om zo het strand op te lopen. Dit kan ook in Zeeland vanaf de campings Zwinhoeve, Scheldeoord, Meerpaal, Zeeuwse Kust en Paardekreek. Lekker uitwaaien tijdens een mooie lentedag of uren vertoeven op het strand in de zomer. Je zal je niet vervelen op deze prachtige ligging. De rest van de campings bevinden zich in de buurt van het strand, maar niet op loopafstand. Deze campings hebben een overdekt zwembad! Ook in de winter heb je dus de mogelijkheid om lekker te zwemmen.

Faciliteiten

Op een viersterrencamping kan je er van uit gaan dat er tal van faciliteiten zijn. Op alle campings is WiFi aanwezig waar je bijvoorbeeld gebruik van kan maken tijdens regenachtige dagen. Het sanitair wordt goed verzorgd, ook is er de mogelijkheid tot privé sanitair of een invalidentoilet. Natuurlijk denkt de camping met je mee, het is namelijk mogelijk om een babypakket of boodschappenpakket bij te boeken. Ga je liever zelf naar de supermarkt? Dan kan dit vaak op de camping zelf. Terwijl je een wasje draait in de wasserette, haal jij de boodschappen voor het avondeten in huis! Uiteraard kunnen de faciliteiten per camping verschillen. Alle faciliteiten vind je op de pagina van jouw camping.

Plezier voor de kids

Aan de kinderen wordt ook gedacht! In het hoogseizoen en vakantieperiodes is er vaak een animatieteam aanwezig. Zij organiseren tijdens de vakantie de leukste activiteiten en spelletjes voor jouw kind(eren). Bij sommige campings is er ook een kindertheater aanwezig, als dat niet leuk is! Willen ze lekker klimmer en klauteren? Dan kunnen ze zich helemaal uitleven in de speeltuin.

Kortom, aan iedereen wordt gedacht! Zo geniet iedereen van een welverdiende en luxe vakantie aan de Zeeuwse kust.

Alle campings in Zeeland bekijken