Er op uit in Zeeland!

Tijdens de vakantie is het heerlijk om een stuk te wandelen of juist de fiets op te stappen en een fietstocht te maken. Laat Zeeland nu precies de perfecte plek hiervoor zijn! Je hoeft je geen moment te vervelen en kijkt je ogen uit door het diverse landschap dat de provincie te bieden heeft.

Fietsen in Zeeland

VVV Zeeland geeft Zeeland maar liefst een 8,3 als het gaat om fietsen in de provincie! Heb je je eigen fiets thuis gelaten? Geen probleem: huur een fiets op de camping. Hier vind je alle soorten en maten, zodat iedereen een mooie fietstocht kan maken! Fiets door duingebieden, langs binnenwateren of juist door leuke dorpjes en stadjes. Zeeland heeft een afwisselend landschap waardoor je niet snel uitgefietst bent! Toe aan een drankje? Stop dan even bij één van de Zeeuwse Fietscafés. Hier kan je gratis je bidon vullen of gebruik maken van het toilet. Handig als je een wat langere tocht maakt.

Wandelen in Zeeland

In Zeeland is ruim 2100 kilometer aan wandelpaden en -routes aangelegd. Er zijn maar liefst zeven wandelnetwerken, verspreid door de hele provincie en daar waar mogelijk met elkaar verbonden. Doormiddel van knooppunten kan je gemakkelijk een eigen route samenstellen. Maak een korte wandeling van een uur of juist een lange, meerdaagse tocht. Er is voor ieder wat wils! Een mooie plek om te wandelen is het Nationaal Park de Oosterschelde. Dit is het grootste Nationale Park van Nederland en hier spot je diverse vogels tijdens een mooie wandeling. Met een beetje geluk zie je zelfs zeehonden op de zandplaten! Ook voor kinderen is dit gebied erg leuk, er worden namelijk allerlei natuurgerichte activiteiten zoals strandjutten en een laarzentocht georganiseerd. Nog niet genoeg gehad van het water? Maak dan een wandeling langs de kustlijn. In de herfst heerlijk uitwaaien terwijl je op een zwoele zomeravond geniet van de zonsondergang.

Nieuwsgierig geworden naar een vakantie in Zeeland? Ardoer heeft campings in heel Zeeland en vormen een goede uitvalbasis voor een mooie fiets- en/of wandelvakantie!

Bekijk alle campings in Zeeland>