Vakantie aan de Zeeuwse kust

Toe aan een welverdiende vakantie? Zeeland is bij uitstek een heerlijke vakantiebestemming voor jong en oud! Zo dichtbij de zee dat je de frisse zeebries al van ver voelt. In de provincie zijn land en zee nauw met elkaar verbonden. In de waterrijke omgeving kan je heerlijk tot rust komen in de mooie natuur of struin door de authentieke Zeeuwse dorpjes.

Campings

Zeeland kent een groot aanbod aan campings, waar welke kies je dan? Ardoer heeft maar liefst dertien verschillende campings op toplocaties in Zeeland! De meeste liggen op loopafstand van het strand. Op een warme dag loop je zo naar het strand met je handdoek en een goed boek, terwijl de kinderen hun emmer en schep dragen. Dit staat zeker weten garant voor een heerlijke dag vol plezier. De kust is niet alleen leuk in de zomer. Even uitwaaien aan de kilometerslange kustlijn in de koudere maanden raden wij ook zeker aan! De campings van Ardoer hebben in het hoogseizoen vaak een animatieprogramma voor de kinderen. Op deze manier kunnen de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken terwijl jij geniet van een wijntje op de kampeerplaats.

Bekijk alle campings in Zeeland

Natuur

Zeeland kent natuurlijk niet alleen een mooie kust… Voor veel wandelplezier volg je één van de routes via het wandelnetwerk. Of pak de fiets en kies één van de fietsroutes. Ook zijn er speciale mountainbike- en kinderroutes. Fiets door havenstadjes of de uitgestrekte natuur. Ondertussen snoep je van écht Zeeuwse lekkernijen: babbelaars en Zeeuwse bolussen. Het Nationaal Park Oosterschelde is een bijzonder natuurgebied met een rijk onderwaterleven en vele diersoorten. Wandel door het natuurgebied Het verdronken Land van Zuid-Beveland en breng een bezoekje aan Deltapark Neeltje Jans. Na zo’n mooie dag schuif je aan tafel voor een portie Zeeuwse mosselen of oesters.

Dagjes uit

Zeeland kent tal van leuke dagjes uit! Bezoek één van de gezellige steden zoals Middelburg of Goes en strijk neer op een terrasje. Zoek je een leuke indoor activiteiten? Ga dan skiën in Skidôme Terneuzen, zwemmen in het zwembad in Goes of bezoek de leukste indoorspeeltuin Bambini in Vlissingen. Naar de kinderboerderij of zelf kaarsen maken doe je bij De Vierlinden in Goes. Spot zeehonden bij Neeltje Jans, dit Deltapark is erg interessant en leerzaam voor zowel jong en oud!

Zoals je al leest, in Zeeland verveel je je geen moment! Het is dé plek om je vakantie door te brengen en te genieten met het gezin van al het moois dat deze provincie te bieden heeft.